Partir c’est mourir un peu

  • 25 december 2023
819 1024 Slateboard

EEN MEERJARENPROJECT AFGEROND

Deze maand hebben we een meerjarenproject tot een goed eind gebracht: 6 jaar lang hebben we voor Stichting van der Toorn gewerkt. Met als mooi resultaat meerdere films waar de familie Van der Toorn een rol in speelt: 1] een laatste kijkje in Casa Maria, het huis waar de Scheveningse redersfamilie generaties lang in gewoond heeft, 2] een filmisch verslag van de graven van de familie Van der Toorn, 3] de verfilmde wandeling van de haringlogger SCH-236 Noordster naar het Scheveningse museum Muzee en natuurlijk 4] de afronding van de restauratie van de SCH-236 Noordster, die in de jaren ’50 in opdracht van rederij Van der Toorn gebouwd werd. Dankzij deze films, allemaal bewaard gebleven voor de ogen van eenieder die in deze Scheveningse historie ge├»nteresseerd is. Met een beetje weemoed nemen we afscheid.┬á

× Whatsapp