Aftermovie van een event

Aftermovie

Een event of evenement vastleggen is waardevol. Zakelijk of feestelijk, u heeft veel tijd, moeite en geld in de voorbereiding gestoken en dan moet alles ook kloppen. Best jammer van al die inspanningen dat alles na de dag(en) weer over is. U heeft er vast aan gedacht iemand een paar foto’s te laten maken en bij voorkeur een professionele fotograaf. Maar zodra u uw event met een aftermovie laat vastleggen heeft u niet alleen volledige controle over de beelden maar kunt u het feestelijke gevoel van succes ook nog eens verlengen. Kijkers zijn er gegarandeerd want in het algemeen zijn mensen nieuwsgierig genoeg om te zien of óók zij in de film voorkomen. Met een goede aftermovie neemt u hen weer helemaal mee naar de sfeer van uw event. En degene die het event gemist heeft zal er de volgende keer beslist bij zal willen zijn. Tip: als het een zakelijk event is, kunt u de aftermovie in verkorte versie ook heel goed gebruiken om te werven voor een volgende keer. We leggen u graag uit hoe dat met zo’n verkorte versie werkt.

Een event vastleggen betekent voor ons als filmcrew op veel plaatsen tegelijk moeten zijn om geen hoogtepunten te missen. Maar ook “meercamerawerk” en een strakke regie. Voorbereidingen als locatiebezoek vóóraf, een draaiboek en tijdige opbouw zijn vanzelfsprekend. Onze ervaring maakt dat we vrijwel ieder event aankunnen. Nodig ons uit en laat ons meedenken met uw plannen!

Als voorbeelden als eerste een onverkorte aftermovie van een mooi bedrijfs-jubileum-feest in Scheveningen. Het hele feest komt voorbij: logistiek, ontvangst, borrel, eten, optreden en feest. De tweede aftermovie (klik op link hiernaast) is van een Conference Dinner van een internationale organisatie, met een swingend feest er achteraan.  De derde aftermovie is puur zakelijk van aard maar niet minder feestelijk: een evenement met veel actie voor leden van een branche-organisatie. Voorlichting, ontspanning en plezier zijn in dit event verenigd. Wilt u nóg een aftermovie bekijken, en dit keer van een driedaagse bijeenkomst met buitenlandse zakenpartners, klik dan hier. Veel kijkplezier, we hopen dat u op uw stoel kunt blijven zitten.

× Whatsapp