Promotiefilm

Promotiefilm

Twitter, Facebook, Instagram en andere social media. We zijn er maar druk mee. Speciaal voor social media hebben we de korte promotiefilm ontwikkeld. Zeer geschikt als er weinig tijd beschikbaar is. En toch…… óók geschikt voor uw website. Maar dan graag op de homepage!

Het is tijd voor een korte, heldere boodschap die pakt. Het is tijd voor de promotiefilm. Slateboard kan die pakkende promotiefilm voor u verzorgen. Niet langer dan 60 seconden en toch de essentie van uw verhaal overbrengen. Kort genoeg om ervoor te zorgen dat de bezoeker niet “wegklikt”. Lang genoeg om belangstelling te wekken. En dan verder te gaan op uw website.Want tussen al het geweld van nieuwe media blijft één factor immers stabiel: uw website. Uw website vormt voor een prospect of klant dè aangewezen bron van informatie. Of het nu gaat om uw contactgegevens, referenties of uw bedrijfsboodschap, zodra men zaken met u wil (gaan) doen wordt uw website bezocht. Uw doel en missie had u al voor elkaar. Uw product of dienst staat sterk in de markt. Maar uw website biedt héél veel informatie. Kan een spontane bezoeker dat wel aan of verlaat deze al snel uw site?

Bekijk rechtstreeks de promotiefilm hiernaast over iemand die op zoek is naar schoenen maar deze alleen bij Leemans vindt. Èn er ook nog een product bijkoopt. Bekijk via deze link een promotiefilm over mobiele reclameborden, van ontwerp tot plaatsing, bedoeld om mee te nemen naar klanten en vertoning op de website.

Bekijk via deze link een promotiefilm over een “Escaperoom”, spannend en uitdagend gefilmd. Klaar om te plaatsen op een website, in een e-mail of op social media.

  • Een korte promotiefilm kunnen we ook heel goed maken uit materiaal dat we voor uw bedrijfsfilm geschoten hebben. Twee vliegen in één klap! En dat scheelt in de kosten.
  • U wilt nog geen uitgebreide bedrijfsfilm maar vindt ook dat u uw verhaal echt niet binnen één minuut kunt vertellen? Probeer het met ons en als het toch niet lukt dan passen we natuurlijk de lengte aan. Het wordt tenslotte uw film!
  • Ook kunt u een informatieve film maken voor hen die heel gericht op zoek zijn naar informatie. Dit type film mag langer duren; de interesse is er immers al. Meer weten? Maak een afspraak met ons dan we vertellen er graag over.
× Whatsapp