Promotiefilm

Promotiefilm

Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram en andere social media. We zijn er maar druk mee. Speciaal voor social media hebben we de korte promotiefilm ontwikkeld. Zeer geschikt als er weinig tijd beschikbaar is. En toch…… óók geschikt voor uw website. Maar dan graag op de homepage!

De promo(promotiefilm) is uitermate geschikt om op social media te plaatsen. En dan het liefste direct in het juiste formaat, bijvoorbeeld het geliefde 1:1. Vierkant dus. Social media wordt bijna zonder uitzondering gekeken op mobiele telefoons. En dan ook nog met het mobieltje staand, dus rechtop. Met een 1:1, 4:5 of 9:16 of  (staand dus) formaat video bereikt u de maximale impact; het scherm vult zich lekker groot met uw boodschap. Zodat ook eventuele korte teksten of zelfs ondertiteling ook nog leesbaar blijven.

Maar ook voor op uw website. Het is altijd het juiste moment voor die korte, heldere boodschap die pakt. Het is tijd voor uw promotiefilm. Slateboard kan die pakkende promotiefilm voor u verzorgen. Niet langer dan 60 seconden en toch de essentie van uw verhaal overbrengen. Kort genoeg om ervoor te zorgen dat de bezoeker niet “wegklikt”. Lang genoeg om belangstelling te wekken. En dan verder te gaan op uw website. Als u wilt via een Call-to-Action waarmee uw kijker op social media met één klik naar uw website geleid wordt. Want tussen al het geweld van nieuwe media blijft één factor immers stabiel: uw website. Uw website vormt voor een prospect of klant dè aangewezen bron van informatie. Of het nu gaat om uw contactgegevens, referenties of uw bedrijfsboodschap, zodra men zaken met u wil (gaan) doen wordt uw website bezocht. Uw doel en missie had u al voor elkaar. Uw product of dienst staat sterk in de markt. Maar uw website biedt héél veel informatie. Kan een spontane bezoeker dat wel aan of verlaat deze al snel uw site? Tijd dus, voor de korte promo.

Bekijk rechtstreekse storytelling (in deze 16:9 beeldformaat promotiefilm) hiernaast over iemand die op zoek is naar schoenen maar deze alleen bij Leemans vindt. Èn er ook nog een product bijkoopt. Mag het pittiger en sneller? Kijk dan naar de promo hieronder.

Bekijk via deze link een pittige en snelle promo die we maakten voor een Europese klant. Inclusief muziek voor gevorderden ;-).

Bekijk via deze link een social media promo over unieke vakantiehuizen in Europa, uitgevoerd in het beeldformaat 4:3. In 30 seconden en in dit geval uitgevoerd met een Duitse voice-over.

Bekijk via deze link een teaser voor social media van een promotiefilm over de ChillClub van Adamas, uitgevoerd in het beeldformaat 1:1 en in dit geval uitgevoerd met ondertiteling.

  • Een korte promotiefilm kunnen we ook heel goed maken uit materiaal dat we voor uw bedrijfsfilm geschoten hebben. Twee vliegen in één klap! En dat scheelt in de kosten.
  • U wilt nog geen uitgebreide bedrijfsfilm maar vindt ook dat u uw verhaal echt niet binnen één minuut kunt vertellen? Probeer het met ons en als het toch niet lukt dan passen we natuurlijk de lengte aan. Het wordt tenslotte uw film!
  • Ook kunt u een informatieve film maken voor hen die heel gericht op zoek zijn naar informatie. Dit type film mag langer duren; de interesse is er immers al. Meer weten? Maak een afspraak met ons dan we vertellen er graag over.
× Whatsapp