Vijf redenen

Vijf redenen

Waarom zou u nou juist kiezen voor Slateboard als producent van uw korte film? Vooruitlopend op een persoonlijke kennismaking proberen wij u dit met 5 redenen aan te geven.

Reden 1: alles in één hand

Binnen Slateboard heeft u van begin tot het eind uw eigen account manager. Die titel is een beetje flauw bedoeld maar wel waar. Het intake gesprek, de offerte, opdrachtbevestiging, script, draaiboek, planning, eerste cameraman, editter, proces coördinator en opleverfunctionaris…… het gebeurt allemaal door dezelfde persoon. We hebben al hekel aan beeldruis, laat staan aan ruis in de communicatie.

Reden 2: ervaring

Jurgen’s decennia lange ervaring op het gebied van marketing en commercie maken dat hij snel begrijpt waar het over gaat, hoe u het best bediend bent en wat nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Dat hij ook nog eens standaard in beelden denkt is méér dan meegenomen.

Reden 3: betrokkenheid

Zonder andere producenten tekort te willen doen is het personeel van Slateboard te typeren als zeer betrokken. Hoe kan het anders: het personeel wordt namelijk hoofdzakelijk gevormd door de eigenaar en dat is er bovendien maar één: Jurgen Richter; méér over Jurgen bij wie in de linker kolom. Zodra een filmdag vanwege bijvoorbeeld het door ons zo vaak toegepaste méercamerawerk, een interview of om andere praktische redenen méér handen vraagt wordt er gebruik gemaakt van zeer gemotiveerde ondersteuning. Dat wordt gevormd door een vast team van personen dat Jurgen inhuurt zodra nodig. Over dit team kunt u elders op deze site méér lezen.

Reden 4: creatief

Creativiteit staat bij Slateboard hoog in het vaandel. Doordat vanaf het begin alles (offerte, script, draaiboek, filmen, montage, nabewerking en aanlevering) in één hand ligt is de kans op ruis minimaal terwijl er maximaal ruimte is voor creativiteit. Het grootste voordeel voor u als opdrachtgever is wellicht dat ook op dit vlak slechts één aanspreekpunt heeft. En dat schakelt zo lekker.

Reden 5: betrouwbaar

Wat Jurgen doet is geen uitspatting maar uitkomst van een weloverwogen keuze. Dat maakt dat hij volledig voor zijn opdrachten gaat; daar hoort bij dat je afspraken volledig nakomt. Dat klinkt logisch en heeft u vast vaker gehoord maar Jurgen kan niet anders, betrouwbaarheid zit in zijn genen. Samen met zorgvuldigheid, dat voelt u bij het eerste gesprek en ziet u bij de offerte. Probeer het maar.

× Whatsapp