Bedrijfsfilm

Bedrijfsfilm

EEN BEDRIJFSFILM
is bedoeld om uw bedrijf te presenteren aan een bezoeker van uw website of als professionele presentatie tijdens beurzen of andere externe bijeenkomsten. In alle gevallen krijgt de toeschouwer binnen een aantal minuten alle facetten van uw bedrijf, product of dienst te zien die u met de film de volle aandacht wilt geven. Door het gebruik van dynamische en voor uw bedrijf kenmerkende beelden die op zich al het verhaal vertellen is dit type film geschikt om zowel mèt als zonder geluid af te spelen. Dat is praktisch want geluid kan storend als storend ervaren worden wanneer de film, bijvoorbeeld in een wachtruimte, herhaaldelijk afgespeeld wordt. Optionele ondertiteling kan gesproken tekst van een voice-over of interview vervangen. Zo maken we bedrijfsfilms die precies passen bij uw omstandigheden en wensen.

De bedrijfsfilm die u hiernaast kunt bekijken is een extractie van een langere film waarin 3 bedrijfsonderdelen terugkomen. In deze versie behandelen we in 1:45 minuut de afdeling “Advies”. Een ander soort bedrijfsfilm, die veel informatie over een onderdeel prijsgeeft, is van Basalt. Over hun bijzondere “Huis van de toekomst”. Moeilijke lichtomstandigheden en een combinatie van voice-over en acteerwerk van ervaringsdeskundigen maken deze film bijzonder. U kunt ‘m hier bekijken. Nóg een bijzonder soort bedrijfsfilm? Wat dacht u van deze voorstelronde van de trainingsafdeling van een auto-importeur. Om de nieuwkomers in hun organisatie welkom te heten en gelijk wegwijs te maken. U kunt deze film hier bekijken.

 

EEN OPDRACHTGEVER VAN EEN BEDRIJFSILM
De kracht van Slateboard is zowel gelegen in zijn vakmanschap uitgeoefend met de modernste materialen, maar zeker ook in de wijze waarop Jürgen het proces aanneemt, stuurt en naar meer dan volle tevredenheid oplevert. Wij zijn er trots op nu via Slateboard 3 bedrijfsfilms in handen te hebben, die in een paar minuten zeggen, wat ons zelf in een paar uur niet lukt. Ik kan het anderen van harte aanbevelen.

× Whatsapp