Energieke welkomstvideo nieuwe collega's

ONZE OPDRACHT Mercedes-Benz Training & Consultancy: in een tijd waarin live bijeenkomsten niet vanzelfsprekend zijn willen we nieuwe collega’s in de Mercedes-Benz organisatie graag toch goed wegwijs kunnen maken. Daarvoor willen we een video waarin we in het kort ons nieuwe hoofdkwartier in Nieuwegein kunnen laten zien en wat over de diverse divisies vertellen.

ONZE UITVOERING In corona-tijd een videofilm draaien kent soms wat beperkingen. Voor deze opdracht beeld dat beperkt en gaf het zelf min of meer een voordeel: de kantoren waren leeg en zo goed als alle werknemers werkten vanuit huis; we hadden vrij spel. Deze opdracht hebben we ook uitgevoerd voor de bedrijfswagen divisie.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp