Klanten zeggen

Klanten zeggen

Fijn dat we in de loop van de tijd zoveel hebben mogen maken maar het belangrijkste is natuurlijk dat onze klanten er tevreden over zijn. En dat ze positief kunnen zijn over de samenwerking met Slateboard. Want tenslotte komen alleen door die samenwerking onze films tot stand. Maar ook: als we zo nu en dan de reacties teruglezen, krult onze neus van trots.

Klanten zeggen over de samenwerking met Slateboard:

Voor Woonforte heeft Slateboard een film gemaakt voor en door de bewoners van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. Mede dankzij hun goede adviezen voor het script, hun inzet om er iets moois van te maken en Jurgens enthousiasme is de film een succes. De mogelijkheid om de film niet alleen tijdens de informatiemarkt te gebruiken maar gedurende het hele sloopproces is ideaal.

Jurgen is betrokken en gedreven, begrijpt de (ongeoefende) mensen die voor zijn camera staan, heeft engelengeduld en is creatief. Goed was nog niet goed genoeg, dus toch nog even terug voor nog mooiere plaatjes. Dat was net wat we nodig hadden voor dit project.
Nieuwsgierig naar de film: www.woonforte.nl/rode-dorp

Woonforte, Astrid van der Wal

Bij de behoefte om een bedrijfscase in beeld te brengen, ben ik door een relatie getipt om Jurgen Richter van Slateboard te bellen. Mijn eerste kennismaking met Jurgen heb ik als heel prettig en professioneel ervaren. Mijn vraag was om een betaalbare video registratie te maken van een mooie opdracht van Mazda België. Jurgen heeft binnen een heel korte termijn èn binnen budget een fantastische professionele video opgeleverd, waar ik inmiddels meerdere zakelijk voordel mee heb weten te behalen. Door de flexibele en professionele houding van Slateboard video & multimedia productions zou ik ieder bedrijf met dezelfde behoefte adviseren gebruik te maken van zijn diensten.

Raymond in ’t Veld, Trotter.eu

Werken met Slateboard is in één woord TOP! En dit omwille van volgende redenen: het hele team denkt constant met de klant mee om tot het perfecte resultaat te komen / Jurgen communiceert op een professionele manier naar zijn klanten / de deadlines en beloftes worden steeds nageleefd. We wensen dan ook het hele Slateboard team te bedanken voor het geweldige eindresultaat.

Koen Smets, Mercedes-Benz België

Slateboard maakte voor Sophia Revalidatie een indringend en rijk portret van een jong volwassene, waarbij Jurgen Richter een mix van persoonlijk en professioneel, ontspannen en doortastend, planmatig en flexibel werken liet zien. Zowel in de voorbereiding als de montage en oplevering is de samenwerking zeer goed bevallen.

Arend de Kloet, Sophia Revalidatie

Intertraining is in contact gebracht met Jurgen Richter van Slateboard. Dit is een professioneel bedrijf gebleken met goede ideeën en eigen inzichten om de klant zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Het resultaat vinden wij zeer de moeite waard. Jurgen heeft alle tijd en moeite genomen om voor Intertraining een zeer interessante film te maken waarin de drie divisies van Intertraining duidelijk naar voren komen; Training, Techniek en Advies. Tevens is er per divisie nog een korte film gemaakt om de klant gericht per onderdeel kennis te laten maken. Dit op advies van Jurgen. Werken met Slateboard (Jurgen) was voor ons een prettige ervaring. Niets is teveel en ideeën te over.

Marloes Kempers, Intertraining

Het werken met Slateboard is ons vanaf het eerste moment goed bevallen. De offerte was helder en ook de gesprekken gaven ons een goed gevoel. Jurgen heeft voor de duur van het project deel uitgemaakt van het team wat binnen Duijvelaar verantwoordelijk was voor de films. Dit heeft tijd gespaard omdat hij ideeen direct kan omzetten in beelden en ook aan kon geven wat haalbaar is. Overigens bleken al onze, soms best uitdagende ideeen, uitvoerbaar. De mogelijkheid om in de studio van Slateboard in het motngeproces films te beoordelen en ook direct aanpassingen te kunnen doen past helemaal in de aanpak. Flexibel en professioneel. Slateboard gaat duidelijk voor het eindresultaat. Wij zijn heel tevreden.

John Moleveld, Duijvelaar Pompen

Meedenkers zijn het, niet alleen procesmatig maar ook creatief. Slateboard heeft veel ervaring met het maken van films. Een duidelijk stappenplan, aan alles wordt gedacht en niets wordt overgeslagen. “Wij maken films, maar vooral maken wij mensen trots en blij.” Dit staat op de website van Slateboard en dat wordt 100% waargemaakt.

Frank Smits, Supergarant Verzekeringen

over de samenwerking met ons: De eerste kennismaking met Jurgen van Slateboard was direct een positieve. Een uitstekend vertaler van klantenwensen, open, eerlijk en prettig in omgang. Offerte was op tijd en duidelijk gespecificeerd. Alle stappen van het proces liggen vast en kloppen. Tegenwoordig is dat helaas een uitzondering. De draaidag zelf was een verademing aangezien Jurgen ook een prettige gastheer is die mensen op hun gemak stelt. Dat hij niet snel tevreden is met een eindresultaat maakt hem een uitstekend regisseur; met de laatste stand van techniek waarborgt hij een maximaal resultaat.

Dennis van den Hoogen, Detroit Electric EMEA

Twee bedrijfsfilms, negen filmlocaties op één dag, en o ja, het moet volgende week klaar zijn. Of dat kan? Jazeker! Slateboard heeft in deze korte tijd een prachtig eindresultaat neergezet. Met veel enthousiasme, een bak aan deskundigheid en de nieuwste apparatuur zijn ze aan de slag gegaan. We hebben Jurgen en Casper leren kennen als een professioneel team wat heel erg goed op elkaar ingespeeld is. Een bijzondere ervaring: wat de één denkt, doet de ander. Dat resulteerde in een vlekkeloze opnamedag met kwaliteit als resultaat. Slateboard luistert, weet de opdracht goed te vertalen en maakt meer dan waar wat zij beloven.

Nicolien van der Wereld, wonenCentraal

Jurgen heeft een bedrijfsfilm gemaakt voor ons hotel-restaurant in Noord-Frankrijk. Het resultaat is fantastisch en geeft exact weer waar ons bedrijf voor staat. Bovenal is Jurgen een ontzettend plezierig en integer mens. Jurgen: heel erg bedankt voor alles, we kijken met heel veel plezier terug op onze samenwerking!

Jan de Kreij, Entre Nous

Wat zijn we blij met het resultaat, nu onze bedrijfsfilm klaar is! We zijn trots op IeTee …. de film, die onze klanten en prospects een kijkje in de spreekwoordelijke keuken gunt van IeTee Solutions. Jurgen heeft ons, samen met zijn team, tijdens het gehele proces op zeer professionele wijze en met goede adviezen bijgestaan. Wij kunnen u een samenwerking met SLATEBOARD Video & Multimedia Productions dan ook van harte aanbevelen.

Monique Braal, IeTee Solutions

Van links naar rechts, onder tot boven en van kop tot staart…, alles klopt bij Jurgen tot in perfectie. De eerste kennismaking was zeer plezierig en dat zette zich alleen maar voort. Aan alles wordt gedacht, voor alles wordt de tijd genomen, alles voor het beste resultaat. Het eindresultaat kan ik verbluffend noemen en deze mening deelt iedereen die ik het filmpje laat zien. Nog nooit heb ik met zoveel zekerheid kunnen zeggen dat wanneer ik weer gebruik van Jurgen zijn diensten zou kunnen maken, ik dat direct zal doen en ik kan hem bij iedereen aanbevelen. Nogmaals bedankt voor alles.

Jochem Klein, Fysioklein

Hoe overtuig je in een nieuwe markt, in een ander land dat jouw product écht onmisbaar is en bedrijven echt helpt een groter bereik te creëren? Juist! Met een sterke productvideo waarin duidelijk de voordelen voor de klant, het uiterlijk én de veiligheidsaspecten naar voren komen. Vertrouwen creëren is belangrijk in een nieuwe markt. Door eerdere positieve samenwerkingen met Jurgen hebben wij wederom gekozen voor Slateboard. Vooral de korte en snelle ‘lijntjes’ werken prettig en efficiënt. De samenwerking voelt heel natuurlijk aan, alsof je elkaar al jaren kent. De betrokkenheid van Jurgen met het project zorgt ervoor dat deze zeer goed vertaald is naar dat wat wij echt voor ogen hadden. Met als resultaat: een pakkende en krachtige productvideo die we inmiddels met succes in de nieuwe markt inzetten.

 Anton Pieterson – Image Building

Anton Pieterson, Image Building

Jurgen, je hebt ons verrast in het tot stand komen van deze bedrijfsvideo in jouw meedenken, creativiteit, regie en vooral sublieme eindresultaat en beeldkwaliteit (met een vleugje humor). Zoals meerdere bezoekers tijdens de gala-avond zeiden: het 4Building-filmpje SPATTE van het metersgrote 4K-scherm af… Kortom super enthousiast en blij met de video-vertaling onze energie en passie in één minuut video van Slateboard Video. We gaan een langer vervolg maken. Dank en tot snel!!

 Bas van Eijndhoven – https://4building.nl

Bas van Eijndhoven, 4Building
× Whatsapp