Visagie

Visagie

Zodra wij u of uw personeel gaan filmen is ons uitgangspunt iedereen er uiteraard zo mooi mogelijk op te zetten. Ook daarom werken we graag met natuurlijk licht. Dit combineert het mooiste met de omgeving waarin u gefilmd wordt. U werkt zelf natuurlijk ook mee: u heeft de juiste kleding uitgezocht, u bent naar de kapper geweest en wij maken het af met visagie. En dan horen wij u denken: had ik dat besteld? Hopelijk wel want het zit vrijwel altijd als optie in de aanbieding die wij doen. Omdat visagie ervoor zorgt dat u er op uw mooist uit ziet. En dat doel hebben we allemaal.

Bij visagie wordt vaak gedacht dat dit alleen voor vrouwen geldt maar niets is minder waar. Ook voor mannen is visagie zeer aan te bevelen. Met slechts enkele versterkingen van uw gezicht verkrijgen we een uitstekend resultaat, zonder dat u als man “opgemaakt” overkomt. Visagie bij mannen duurt ongeveer 20 minuten.

Wij werken voor visagie t.b.v. zowel mannen als voor vrouwen graag met Anne Loos, make-up artist uit Alphen aan den Rijn. Anne levert niet alleen uitstekend werk maar is ook in staat mensen tijdens haar werk op hun gemak te stellen. En dat maakt ons werk weer makkelijker. Als u benieuwd bent wat visagie voor u kan betekenen bekijk dan de bovenstaande videofilm die wij van Anne gemaakt hebben toen zij aan het werk was om een man en een vrouw voor te bereiden op een fotoshoot. Of bekijk haar website die genoemd wordt in de afsluiting van de film.

× Whatsapp