Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Zodra u overweegt een film te laten maken vraagt u zich wellicht af hoe dat in zijn werk gaat; spannend is het voor velen in ieder geval. Wilt u vooraf graag weten wat u te wachten staat? Onder de tab “proces” treft u een stappenplan aan waarin omschreven wordt hoe het bij ons werkt.

Ingebouwde referentiepunten

Filmen en zeker editten is een creatief proces wat vele mogelijkheden maar ook inzichten kent. Wij stellen ons voor dat het voor u best lastig is om uw bijna-klaar film te beoordelen. Natuurlijk kunt u zoals bij wijn afgaan op wat uw zintuigen u vertellen maar heeft u ook al eens een teleurstellende relatie tussen flesprijs en smaak ervaren. Het is dus best lastig en daarom maken we vóóraf duidelijke afspraken over wat we gaan doen en betrekken u in het proces. U geeft aan wàt u gefilmd wilt hebben en het hòe is aan ons. Daarbij geven wij duidelijk aan wat we binnen de scope van uw opdracht wèl kunnen doen maar ook wat nìet. Zo bouwen we samen aan referentiepunten waarop u het eindresultaat toch kunt beoordelen.

Meekijken in de productie: exclusief inloggen

Bij Slateboard kunt u op bepaalde momenten meekijken in de productie. Ons proces is transparant en afhankelijk van het soort opdracht veelal voorzien van één of meerdere “Hold & Witness Points”. Dit zijn momenten in het montageproces waarop wij u in de gelegenheid stellen ons werk tot zover te beoordelen. Zo wordt het eindresultaat nooit een onaangename verrassing.

Voor wat betreft dit meekijken in de productie bieden wij u twee mogelijkheden:

  • u komt naar onze montagestudio en kijkt direct mee in het edit programma; dit heeft als voordeel dat wij uw eventuele wensen direct kunnen doorvoeren en u het resultaat kunt beoordelen

of

  • u logt in op een afgegrendeld deel van onze website met een exclusieve code die wij u toesturen; er staat dan een film voor u klaar die u kunt beoordelen

Zo blijft u op de hoogte en bepaalt u bovendien het moment van de première echt zelf omdat alleen ù bij de film kunt.

In de overige tabs van dit hoofdstuk geven wij u graag een idee van de praktische werkwijze van Slateboard en onze visie op bepaalde onderdelen van het filmwerk.

× Whatsapp