Even voorstellen, coach voor artsen in opleiding

ONZE OPDRACHT Peter-Jan Smits, mediator en coach: ‘Voor veel mensen is het begrijpelijk belangrijk vóóraf een indruk te krijgen van de persoon, bij de keuze van een coach. Daarom wil ik een over korte video kunnen beschikken waarin ik mijzelf kan voorstellen.’

ONZE UITVOERING Achter een bureau zitten en je verhaal doen is nogal statisch. Daarbij is de doelgroep artsen in opleiding dus zijn deze nog jong. Iets actiever mag dus wel. We kozen ervoor om Peter-Jan te laten zien in een omgeving waar hij vaak te vinden is: de duinen en het strand. Samen met zijn hond. Lopen en praten gaan prima samen dus is wellicht ook een manier waarop Peter-Jan coacht maar dat was dus niet de hoofdreden. We hadden hier een autocue kunnen inzetten maar hebben dat uiteindelijk niet gedaan omdat het met de tekst prima ging zo. En dat Peter-Jan humor heeft, hebben we tijdens de opnames mogen ervaren. Dat was een gezellige ochtend.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp