Over onze portfolio

In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over onze opdrachtgever aan. Ook treft u vaak ònder de film foto’s aan die gemaakt zijn tijdens de opnames. Zo krijgt u een idee wat er bij het betreffende project kwam kijken en hoe dat verlopen is. De foto’s schuiven automatisch steeds een positie op zodat u het totaal aan beschikbare foto’s vanzelf ziet langskomen. Wilt u snél meer foto’s van dat project zien dan kunt u zelf door- of terugschuiven met behulp van de pijltjes die u rechts aantreft. Kijk ook eens bij “nieuws” op de site. Sommige projecten kennen een lange doorlooptijd waardoor deze wel bij “nieuws” staan maar voor lange tijd (nog) niet in het portfolio verschijnen.

In de loop der jaren hebben we heel wat films gemaakt, kort, lang, spontaan, geregisseerd, met heel klein budget en voor groter budget. Omdat ze zo divers zijn kunnen we ze moeilijk allemaal laten zien. Om die reden hebben we een kleine 100 films van uiteenlopende aard in deze portfolio gezet, onderverdeeld in een aantal categoriën zodat u gerichter kunt selecteren. Maar deze indeling zegt ook niet alles: een bedrijfsfilm kan best een promotiefilm zijn en terwijl het budget bepaalt wat de mogelijkheden zijn, komt het ook voor dat een klant niet wil dat hun film openbaar gemaakt wordt. Met name bij instructiefilms kunnen wij ons daar wat bij voorstellen. Of het is vanwege specifieke inhoud of privacy. Hoe dan ook: we spreken het van tevoren af.

Kortom: het blijft maatwerk. Het beste belt of mailt u ons, maken we binnenkort in plaats van weer ’n film, wellicht ùw film.

× Whatsapp