Over onze portfolio

In onze portfolio treft u per project een film, een beschrijving van onze opdracht en informatie over – of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de film foto’s aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Zo krijgt u een idee wat er bij het betreffende project kwam kijken en hoe dat verlopen is. De foto’s schuiven automatisch steeds een positie op zodat u het totaal aan beschikbare foto’s vanzelf ziet langskomen. Wilt u snél meer foto’s van dat project zien dan kunt u zelf door- of terugschuiven met behulp van de pijltjes die u rechts aantreft.

In de loop der jaren hebben we heel wat films gemaakt, kort, lang, spontaan, geregisseerd, met heel klein budget en voor groter budget. Omdat ze zo divers zijn kunnen we ze moeilijk allemaal laten zien. Om die reden hebben we een kleine 100 films van uiteenlopende aard in deze portfolio gezet, onderverdeeld in een aantal categoriën zodat u gerichter kunt selecteren. Maar deze indeling zegt ook niet alles: een bedrijfsfilm kan best een promotiefilm zijn en terwijl het budget bepaalt wat de mogelijkheden zijn, komt het ook voor dat een klant niet wil dat hun film openbaar gemaakt wordt; met name bij instructiefilms kunnen wij ons daar wat bij voorstellen. Of het is vanwege specifieke inhoud of privacy. Hoe dan ook: we spreken het van tevoren af.

Kortom: het blijft maatwerk. Het beste belt of mailt u ons, maken we binnenkort in plaats van weer ’n film, wellicht ùw film.

  • Haagse Hoge School – een drieluik
    Dit is de start van het drieluik dat we over Frank, spasmen patiënt, gemaakt hebben in opdracht van het lectoraat Mantelzorg en Revalidatie van resp. Haagse Hoge School en Basalt Revalidatie.
  • De Fee van Alphen
    Nogal wat kinderen gaan niet graag naar de tandarts. Bij de Fee van Alphen, een tandenfee, kunnen zij op speelse wijze terecht met al hun vragen op het gebied van kindertandjes.
  • Samenwerking Zecher en Laserclean
    Laserclean is maar wat trots op de samenwerking met de Duitse fabrikant van rasterwalsen Zecher. En terecht want als een toonaangevende fabrikant jouw machines en wijze van reiniging aanbeveelt, dan moet je dat vertellen.
× Whatsapp