Drukbezochte lancering Editie 4 InfoRegio

ONZE OPDRACHT Maak een sfeervideo van de lancering van de vierde vernieuwde InfoRegio; de nieuwste uitgave van het zakenblad InfoRegio is overigens gelijk de dikste: 100 pagina’s.

ONZE UITVOERING De locatie van deze netwerkborrel is café De Jonge Jager, onderdeel van De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. Een leuke, diepe maar smalle locatie met een sfeervolle verlichting. Als dat vol staat met mensen is het, mede door het weinige en gevarieerde licht, nog niet zo eenvoudig filmen. Maar ja, als het makkelijk was kon iedereen het zeggen we dan altijd. Gewapend met een “snelle” 35 mm F1.4 prime lens hebben we de avond vastgelegd. Veel close-ups van gasten die het naar hun zin hebben. Als muziek kozen we voor een jazzy gezongen stuk. Onze opdrachtgever was aangenaam verrast en daar zijn wij ook weer blij mee.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp