ONZE OPDRACHT Philip Wenneker, partner bij 4Building: ‘De organiserende partij, MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, heeft jou aanbevolen als partij die een korte video van ons bedrijf kan maken voor de ondernemingsverkiezing 2023. Kunnen we daar een afspraak over maken?’

ONZE UITVOERING Nou, heel graag maakten we daar een afspraak voor. Op kantoor in Nieuw-Vennep maakte ik kennis met de twee partners (eigenaren) van dit adviesbedrijf voor huisvesting en bouw. Terwijl één van de partners vertelde over hun onderneming deed hij iets dat ik graag wilde terugzien in de promo zelf: het verbeelden van perspectief via een maquette. Dat is nu de start van de promo geworden. De organisator van de verkiezing heeft aangegeven dat de promo 1 minuut mag duren. 4Building daarentegen wilde graag meerdere projecten laten zien, maar liefst 8 stuks. We hebben ervoor gekozen om de opdrachtgevers van die bewuste projecten te interviewen en beelden van de projecten zelf te laten zien. Dáár hadden we per project gemiddeld zo’n 6 seconden voor. De rest van de minuut gaat op aan intro en outro. Uit praktische overwegingen (en de korte aanlooptijd) hebben we soms voor bestaand projectbeeld gekozen en soms nieuw beeld gemaakt. De meeste interviews hebben op locatie plaatsgevonden. Het thema van de gala-avond, James Bond, hebben we nog verwerkt in de outro. Onze opdrachtgever gaf aan heel trots te zijn op het resultaat. Een langere versie van zo’n 2 minuten ligt in het verschiet.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp