The ALCS 1700 SF easy operate & maintain

ONZE OPDRACHT Martin de Wit, eigenaar van Laserclean: ik wil een eenvoudige, korte maar dynamische video waarin de kijker kan zien hoe eenvoudig de bediening van onze machines is. Hiervoor de kunnen we de laatste lasermachine, de ALCS 1700 SF gebruiken. Lukt dat binnen 1,5 minuut? Oh ja, we bestaan ook nog eens 30 jaar dus dat moet je er ook maar gelijk in verwerken.

ONZE UITVOERING We hebben afgesproken in een fabriekshal. Een locatie die de werklocatie van Laserclean’s machines benadert. Laserclean bouwt machines die m.b.v. laserlicht keramische rasterwalsen voor de grafische industrie reiningt. Dat kan afhankelijk van het type machine en wals zowel ín de drukkerijmachine als in de lasermachine die de drukkerij bij Laserclean aanschaft. Deze video laat alle te nemen stappen van de reiniging ín Laserclean’s machine zien.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp