Jubileumvideo voor 20 jaar MeerBusiness

ONZE OPDRACHT Willemijn Jansen, regiodirecteur van MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol: ‘In maart bestaat MeerBusiness 20 jaar en daar gaan we natuurlijk aandacht aan besteden. Wil jij een compilatie-video maken?’

ONZE UITVOERING Natuurlijk willen we dat. Willemijn is de dochter van de overleden oprichter van de MeerBusiness-netwerk-formule en zij neemt het stokje van haar vader over. Mooi vinden we dat. Het leek Willemijn leuk om oud videomateriaal van al die jaren tot een compilatie te brengen. Dat is natuurlijk altijd leuk om naar te kennen, zeker voor de mensen die René nog gekend hebben. René had veel video’s uitgebracht dus er is veel materiaal. Wij gaven Willemijn in overweging om een aantal -voor MeerBusiness- belangrijke personen te interviewen en hun antwoorden ónder de videobeelden te zetten. En zo geschiedde. Met haar goede contacten regelde Willemijn afspraken met een goede vriend van René, de burgemeester van Haarlemmermeer én met de commissaris van de koning voor Noord-Holland. Willemijn wilde ook nog even snel haar expert team voorstellen. Die hebben allen een kort filmpje met hun telefoon opgenomen want het moest -uiteraard- allemaal op korte termijn gebeuren.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp