Teaser voor kankerjongeren

Hierboven ziet u de 30 seconden 1:1 variant voor social media

ONZE OPDRACHT Het begon met een relatie die zich liet “opsluiten” (á la Glazen Huis) om zaken geregeld te krijgen uit zijn zakelijk netwerk voor Adamas Inloophuis, centrum voor leven met en na kanker. ‘Wil jij voor Adamas een filmpje maken’, vroeg Frans. Los van het feit dat wij een hekel hebben aan het verkleinwoordje…. paste het wel in onze doelstelling éénmaal per jaar kosteloos een video te maken voor een maatschappelijke organisatie. We schrijven 2019. En toen kwam Corona. En ondanks meerdere pogingen konden opnames geen doorgang vinden. Maar nu, november 2021 was het dan zo ver. Adamas wilde een promotiefilm voor hun ChillClub. Jongeren tussen 13 en 19 jaar kunnen activiteiten volgen in het Adamas Inloophuis. Ze kunnen er praten, creatief bezig zijn, dollen en lachen. Onder elkaar. Lotgenoten dus. Want ik had het nog niet gezegd: de doelgroep bestaat uit kinderen die zelf of in hun omgeving geraakt zijn door kanker.

ONZE UITVOERING De ChillClub was in ons bijzijn eerder al bij elkaar geweest om te “brainen”. Nadenken, zeg maar. Met elkaar nadenken over wat de inhoud zou moeten worden van zo’n promotiefilm. Want zij hebben er verstand van. Zij zijn de doelgroep. Er was een tweede sessie voor nodig om de juiste steekwoorden op papier te krijgen. Op basis daarvan hebben wij een filmplan geschreven en Adamas heeft de voice-over tekst aangeleverd. Verder was iedereen het over 2 dingen eens: het probleem van schelden met kanker moest benoemd worden in de “Kletspot” en de start van de promo moest pakkend zijn. Wij pakten dit op en bedachten een passende start van de film. Wij hebben ons verbaasd over het talent van deze kinderen. Of zijn ze zo goed omdat hun eigen leven spelen? Kijk zelf maar. Hier is de teaser voor de grote video waarvan de première vanwege Corona uitgesteld is tot vooralsnog januari 2022.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp