Introductie

  • 15 december 2023
1024 768 Slateboard

HALLO, MIJN NAAM IS……

Voor velen lastig: jezelf presenteren voor de camera. Wellicht niet vanwege de kamer maar wel vanwege de tekst die helemaal moet kloppen. Het gaat tenslotte wel om de vaak maar éénmalige kans om jezelf goed neer te zetten. De tekst had je van tevoren en zorgvuldig geschreven. Licht aan, camera loopt en dan…… ben je het kwijt. Waar je normaal heel goed uit je woorden komt blijkt het nu lastig. Daar hebben we 2 oplossingen voor: de autocue en het nazeggen van korte zinnen. De autocue is niet altijd fraai want er bestaat een kans dat de kijker je ziet lezen. En het nazeggen van korte zinnen werkt ook prima. Samen komen we in alle rust tot een mooi resultaat. Bij deze opname ging het overigens allemaal goed; sommigen doen dit nu eenmaal “gewoon even”. 😉

× Whatsapp