Op plekken waar je anders niet komt

  • 1 december 2022
1024 768 Slateboard

LEUK BEROEP ALS JE GEINTERESSEERD BENT 

Wij vinden het maar wat leuk. Je komt op plekken waar je anders waarschijnlijk niet geweest zou zijn: een Milanese universiteit of een autocarrier van 7 verdiepingen hoog met duizenden auto’s aan boord. Om er maar eens twee te noemen. Van een heel andere orde was het vandaag: het boren van palen op een bouwplaats. Een omwonenden-vriendelijk alternatief voor heien. Niet eerder kreeg ik de kans om er met mijn neus bovenop te staan. Dus de modder getrotseerd en gefilmd. ook met de drone gevlogen want van bovenaf heb je een mooi zicht op de boorlocaties. En met welke precisie dit werk gaat. Ondanks de mist en regen een mooie actie voor Fase 2 in het sloop/nieuwbouwproject Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. Van opdrachtgever Woonforte.

× Whatsapp