vertel met trots - wervingsfilm mercedes-benz db

ONZE OPDRACHT Maak een videofilm die wij kunnen inzetten bij de werving van After Sales personeel. In deze videofilm dient een aantal personeelsleden zo spontaan mogelijk te vertellen wat zij leuk vinden aan hun werk en hoe het is om bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven te werken. De film moet geïnteresseerden vóóraf een indruk geven hoe het bij ons is.

ONZE UITVOERING Om vooral de gewenste jongere doelgroep aan te spreken hebben we Facebook animaties en een pittig muziekje ingezet. De gefilmde medewerkers hebben we zo authentiek mogelijk neergezet, mèt of zonder accent, als het maar echt is. Na de opnames is bij de opdrachtgever het idee ontstaan om ook de “bloopers” in de film te verwerken; dat bleek een groot succes.

ONZE OPDRACHTGEVER Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is een onderdeel van Mercedes-Benz Nederland en heeft in zuid-west Nederland 6 vestigingen waar zo’n 300 medewerkers werkzaam zijn. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven levert en onderhoudt Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, SLR en AMG. Daarnaast zijn zij als enige in Nederland erkend reparateur van Mercedes-Benz Guard en zijn zij partner van het Mercedes-Benz Classic Center.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp