Vertellingen WO II

ONZE OPDRACHT Voor ter vertoning op Dodenherdenking op 4 mei 2016 in de Brugkerk van Koudekerk aan den Rijn een serie interviews maken met autochtone Koudekerkers die de Tweede Wereldoorlog als tiener aldaar hebben meegemaakt. De opdrachtgever heeft zelf de vragen (op-)gesteld, wij hebben het gefilmd en gemonteerd. Omdat het in totaal over 8 geïnterviewde personen gaat en de ooggetuigenverslagen zo mooi en gedetailleerd zijn hebben we besloten slechts een deel van de film op 4 mei, als preview, te vertonen. Dit is het onderdeel “Bombardement” geworden. Deze zomer brengen we een trailer uit die via social media verspreid zal worden om de verkoop van de DVD, met de complete film, die na de zomer uitkomt aan te kondigen. De trailer zal de foto van nu vervangen.

ONZE OPDRACHTGEVER Oranjevereniging Koudekerk aan den Rijn is een zeer actieve vereniging. Eén van de activiteiten die zij organiseert is de plechtigheid rondom dodenherdenking op de begraafplaats van Koudekerk aan den Rijn. Deze wordt steevast voorafgegaan door een drukbezochte bijeenkomst in de Brugkerk waar aanwezigen naast gezang ook naar sprekers kunnen luisteren. Dit jaar is de film aan het repertoire toegevoegd.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp