Het ooggetuigenverslag WO II - de trailer

ONZE OPDRACHT Maak een ooggetuigenverslag van 5 jaar oorlog in het Zuid-Hollandse Koudekerk aan den Rijn uit de jaren1940-1945. Het dient geschikt te zijn om te kunnen vertonen tijdens Dodenherdenking op 4 mei en mag maximaal 20 minuten duren. Uiteindelijk zijn 8 personen volgens een vast patroon geïnterviewd die elk in ongeveer een uur vele details hebben prijsgegeven. Na vertoning van een hoofdstuk op 4 mei jl. hebben we besloten al het materiaal te gaan gebruiken en de zo ontstane film van bijna 2 uur in een fraaie filmbox uit te brengen. Wat u hier ziet is de trailer van de documentaire die bedoeld is om zowel de filmbox als een filmvertoning onder de aandacht te brengen.

ONZE OPDRACHTGEVER Oranjevereniging Koudekerk aan den Rijn had al jarenlang de wens om een aantal inwoners van hun dorp vóór de camera hun herinneringen aan de Tweede Wereldoorlog op te laten halen. Dit om te voorkomen dat er met het stijgen van de leeftijd straks niemand meer uit eerste hand deze verhalen kan doen. Die doelstelling is op het nippertje gehaald; nog vóór de release van de film zijn 2 van de 8 geïnterviewden overleden.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp