De nieuwe zalen van Villa Flora

ONZE OPDRACHT Continews, een organisatie die PR verzorgt voor vele bedrijven, heeft Villa Flora uit Hillegom als klant. Continews bij hun uitvraag: ‘Dit hotel-restaurant heeft recent haar zalen vernieuwd en wil deze graag onder de aandacht brengen. Dat kan met foto’s maar wij denken dat een video méér aanspreekt. De video’s zijn bedoeld voor de website maar ook voor gebruik op social media.’

ONZE UITVOERING In overleg met de klant hebben wij besloten 3 soorten video te maken: 1] een wat langere en dus informatievere video voor op de website, 2] een kortere video voor op social media en 3] een teaser van het buitenterras van één van de zalen in het op social media populaire 1:1 formaat. De eerste videosoort is bedoeld voor geïnteresseerden voor zaalhuur die dus al op de website beland zijn; méér informatie is dan wenselijk en het onderscheid tussen de zalen is dan goed te maken. De tweede soort, voor social media, is moet korter zijn omdat deze interesse moet opwekken of in het geheugen moet blijven hangen bij bezoekers van social media die deze video per ongelijk tegenkomen. Deze kijkers zijn waarschijnlijk niet direct op zoek en hebben aannemelijk minder geduld. De laatste categorie is echt een gelegenheidsvideo. Een paar seconden, zomers sfeertje en dito muziek. Echt een teaser die rustig vaker herhaald kan worden. Wij tonen u hier de tweede variant.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp