The Movie by Svala

ONZE OPDRACHT In 2012 heeft Volvo Nederland een wedstrijd uitgeschreven onder de Volvo dealers. In deze wedstrijd kunnen de dealers met een korte film laten zien waar zij goed in zijn. Een deskundige jury bestaande uit mensen van de importeur en klanten, het gaat immers om de beleving, gaan een keuze maken uit de ingezonden filmpjes. Svala heeft ervoor gekozen om niet het personeel met de productie van deze film te belasten maar ons in te huren. Dan kan iedereen doen waar zij goed in zijn: zij service verlenen en auto’s verkopen en wij de film maken.

Nagekomen bericht: uiteindelijk is Svala 3e geworden in deze ludieke actie. De eerlijkheid gebiedt echter te verklappen dat iedereen die niet op plaats één of twee belandde een derde plaats verwierf. Wat een geluk dat we al veel plezier hebben gehad tijdens de opnames. Svala zet de film nu in als een bedrijfsfilm. De mooie beelden uit de prachtige panden geven daar alle aanleiding toe.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp