Promotie van samenwerking Zecher en Laserclean

ONZE OPDRACHT Laserclean: ‘Wij zijn recent een samenwerking aangegaan met Zecher, een toonaangevende fabrikant van rasterwalsen voor de drukkerij-industrie, en willen dat kenbaar kunnen maken op bijvoorbeeld op onze website. Kunnen jullie voor ons een video maken die de samenwerking in beeld brengt?’

ONZE UITVOERING Het bleek niet de bedoeling, om Zecher moverende redenen, de grote rasterwalsenfabriek van Zecher in Paderborn (D) in beeld te brengen. Voor ons jammer want het is altijd mooi om tussen de producten of het proces daartoe te staan. We verzonnen wat anders: de fabriek in Duitsland heeft een modern hoofdgebouw en op de trappen vonden we de opnamelocatie. Bij de afdeling logistiek kregen we een tweede kans en konden we wél bij rasterwalsen staan ook al waren die verpakt in kisten. Aan het einde van de video komt alles bij elkaar doordat de eigenaar van Laserclean ook van zijn kant de samenwerking toelicht en dat tussen zijn machines. Eind goed, al goed.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp