En zo kan iedereen er toch bij zijn

ONZE OPDRACHT Er kunnen omstandigheden rondom het overlijden van een dierbare zijn die aanleiding geven de dienst en/of ter aarde bestelling vast te laten leggen op video. Niet eerder hadden wij een dergelijke registratie volbracht maar toen wij de vraag kregen aarzelden we geen moment. We hebben immers veel ervaring met live registraties die, net als deze bijzondere bijeenkomst, niet even “over kunnen” als dat nodig mocht zijn. Na een, ondanks de korte tijdspanne, gedegen voorbereiding zijn we aan de slag gegaan en hebben een mooi eindresultaat opgeleverd. Tot slot, zodra wij de vraag weer krijgen zullen we daar zeker op ingaan; wij vonden het een eer.

ONZE OPDRACHTGEVER in dit geval een familielid die het volgende over onze werkwijze gezegd heeft: Eigenlijk heb ik er geen woorden voor maar toch, BEDANKT! Bedankt voor het maken van de film, je professionaliteit en het plezierige contact, dat waarderen wij als familie zeer. Voor ons is het fijn dat jij op ons pad kwam om de film te maken voor XXXX en de familie. Nogmaals bedankt.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp