Promotiefilm D-Ifferenz

ONZE OPDRACHT Voor Doriene van Luttervelt van D-ifferenz hebben we een promotiefilm t.b.v. haar coachingswerkzaamheden voor ADHD-ers gemaakt welke gedeeld kan worden in Social Media, tijdens presentaties en op de website. De opdracht was om te laten zien hoe Doriene te werk gaat bij het coachen van ondernemers met ADHD. De tekst heeft zij grotendeels zelf geschreven en het script hebben we samen uitgewerkt. De voice over heeft Doriene zelf in onze studio ingesproken. Eigenlijk een “makkie” voor haar want Doriene spreekt meer voice-overs voor ons in. De film is op 2 locaties opgenomen en “klein” gefilmd wat een intieme sfeer geeft. Belangrijk bij coaching.


ONZE OPDRACHTGEVER Doriene zegt zelf in een bericht op facebook het volgende over de film: ‘Megatrots op het eindresultaat!! Dank je wel fijne collega, voor je geduld. Het resultaat is er dan ook naar… Hard gewerkt aan mijn film over ‪#‎ADHDD‬’


  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp