Een spetterende promo voor stichting Droomdag

ONZE OPDRACHT Stichting Droomdag: ‘We willen graag een film die laat zien wat een Droomdag, georganiseerd door onze vrijwilligers, inhoudt. Die film kunnen we dan gebruiken bij bijvoorbeeld fundraising, zodat duidelijk wordt hoe prachtig zo’n dag voor de gezinnen is wat het met hen doet. Maar ook dat, om het allemaal te kunnen realiseren, simpelweg financiële middelen nodig zijn. Maar bovenal moet in de film te zien zijn hoe veel plezier de kinderen tijdens zo’n dag beleven. Tenslotte maken we herinneringen voor het leven. De film kunnen we ook gebruiken tijdens presentaties op scholen, op onze website en op social media. We kennen Slateboard van een eerder project voor een andere organisatie dus weten dat jullie dit kunnen.’

ONZE UITVOERING Deze vraag kwam in 2019. Gaandeweg de eerste gesprekken veranderde de inrichting van de Droomdag en kwam er ook nog corona. Uitstel werd gelukkig geen afstel. We hebben nieuwe gesprekken gevoerd en plannen gemaakt. Zodra de activiteiten voor het bewuste gezin bekend werden hebben we direct het filmplan geschreven en zijn we binnen een paar dagen al gaan filmen. Ondanks de regenachtige start werd het toch prachtige dag, zeker dankzij het geweldige gezin én natuurlijk dankzij  de fijne sponsoren. We hebben de promo uitgebracht in een 4 minuten versie én in een 1 minuut versie waarbij we de laatste in 3 formaten geleverd hebben. Van vierkant tot staand naar breed. Voor alle toepassingen de maximale impact!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp