'Behind the scenes' voor Trotter UK

ONZE OPDRACHT ‘Graag laten we in één videofilm zien hoe de opbouw van een grote opdracht verloopt. De grootste foto expositie ter wereld, ‘Streets of the World’ van Jeroen Swolfs, bouwen we binnen een aantal dagen en nachten op. Het proces van printen tot en met plaatsing willen we, inclusief dag- en nacht-opbouwwerkzaamheden, in beeld gebracht hebben.’

ONZE UITVOERING Conform de wens van Trotter UK hebben we het print- en snijproces, het transport en de plaatsingswerkzaamheden met de camera’s gevolgd. Daar waar mogelijk werden de Trotters overdag geplaatst en op de overige locaties zijn de Trotters ’s nachts geplaatst. Dat is een enorm logistiek proces, gevoed door regelgeving en veiligheidsprocedures. We hebben het hier immers over het financiële hart van Engeland, het Wall Street van New York. De grote vrachtwagens die tussen het depot en de locaties op en neer rijden zorgen met name ’s nachts voor een surrealistisch beeld: helverlichte maar verlaten glazen kantoorpanden en zoemende heftrucks. Minitieuze plaatsing van maar liefst 59 stuks 2,5 tons Trotters die bij elkaar 195 grote foto’s bevatten. Dankzij onze lichtgevoelige camera’s hebben we ook het nachtelijke schouwspel prima vast kunnen leggen.

OVER STREETS OF THE WORLD

OVER TROTTER UK

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp