In 90 seconden door een heel jaar bouwen

ONZE OPDRACHT Binnenkort hebben we een stakeholders bijeenkomst. Graag willen we daar een korte impressie laten zien van wat er allemaal gebeurd is in Fase 2 van het grote sloop/nieuwbouwproject Rode Dorp in Alphen aan den Rijn.

ONZE UITVOERING Voor Woonforte hebben we het afgelopen jaar heel veel gefilmd in dit project. Dit filmmateriaal zullen we medio januari 2024 opleveren als een mini-documentaire van Fase 2. Voor de actuele vraag zijn we door de footage gegaan en hebben momenten van bouwstart tot en met oplevering van de eerste huizen gekozen en deze gemonteerd tot 90 seconden nieuwsflits. Het was leuk alles weer voorbij te zien komen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp