Een kijkje achter de politieke schermen

ONZE OPDRACHT Meerbusiness Duin en Bollenstreek: inmiddels zijn we met leden van onze club méér dan 10 keer naar de Tweede Kamer der Staten-Generaal geweest. Binnenkort gaan we opnieuw en dan natuurlijk naar de tijdelijke huisvesting. Een aftermovie van dit populaire event zou leuk zijn.

ONZE UITVOERING Jaren geleden zijn we op uitnodiging van Meerbusiness ook al eens in “de kamer” geweest en konden ons zo voorstellen wat ons te wachten stond. Ook dat camera’s niet overal toegestaan zijn en de veiligheidsmaatregelen scherp zijn. Groot materieel meenemen kon dus niet. Onze handzame Sony FX3 bood uitkomst en vrijwel alles hebben we uit de hand gefilmd. Het werd een leuke dag met een smakelijke afsluiting.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp