Luchtige interviews als informatiebron

ONZE OPDRACHT In april start de bouw in fase 1 van het Rode Dorp in Alphen aan den Rijn. Dit heuglijke feit willen we graag met een afvaardiging van de bewoners en “technisch betrokkenen” zoals aannemer, wethouder en architect vieren. Kun je dat mooie moment, waar we allemaal naar hebben uitgekeken, voor ons vastleggen?

ONZE UITVOERING Voor woningbouwvereniging Woonforte uit Alphen aan den Rijn / Boskoop en omgeving hebben we inmiddels veel informatiefilms voor de bewoners van het Rode Dorp gemaakt. Vanwege de pandemie konden er ook nu nog niet teveel belangstellenden op de bouwplaats toegelaten worden. Om met name bewoners toch te kunnen informeren is door Woonforte een luchtige interview vorm gekozen, uitgevoerd door afdeling communicatie zelf. Wij regisseerden het en legden het vast; mooie samenwerking.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp