Spannende uitslag van internationale Peace Poster Contest

ONZE OPDRACHT Wil je ook dit jaar weer een video maken van de Peace Poster Contest voor kinderen uit groep 8?

ONZE UITVOERING Dat willen we zeker. Speciaal voor deze jaarlijks terugkerende tekenwedstrijd hebben we een formaat ontwikkeld en met 3 camera’s hebben we de actie in het gemeentehuis opgenomen. De kosten voor het maken van deze video sponsoren wij voor 50%. Via het afspelen van de video is de bekendmaking van de winnaars op de scholen inmiddels achter de rug. Daarom kunnen wij deze video nu vrijgeven.

INHOUD 00:00 aftellen in 10 seconden 00:10 intro 00:20 voorwoord door de president van Lions Alphen aan den Rijn 01:20 jurering 01:49 voorstellen 26 klasse-winnaars 03:45 Introductie, trekking en bekendmaking top 3 door de burgemeester en kinderwethouder 09:50 afsluiting door burgemeester 10:17 outro

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp