Wát een feest!

ONZE OPDRACHT: het maken van een sfeerimpressie van het (60-jarig bestaan) jubileumfeest wat plaatsvond in de Harbour Club in Scheveningen en werd opgeluisterd door diverse bekende artiesten. DP wilde beelden van de locatie, het eten, de artiesten maar vooral veel gezichten van collega’s. Het feest is bezocht door zo’n 500 man en was perfect georganiseerd. Aan de hand van het draaiboek konden we de opvolgende acties prima volgen. De volgende ochtend hebben we op verzoek onze klant al voorzien van de ruwe beelden van toespraken en optredens zodat zij een selectie konden maken. Daags daarna is de hele impressie opgeleverd.

Omdat DP waarde hecht aan de privacy van haar werknemers is de film in zijn oorspronkelijke vorm niet openbaar gemaakt. Bent u echter geïnteresseerd hoe wij een dergelijk feest vastleggen dan mogen wij u deze tijdens een persoonlijke ontmoeting met alle plezier laten zien.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp