beroepenmanifestatie go4it

ONZE OPDRACHT Het bedenken en produceren van een korte teaser voor een programma t.b.v. schoolgaande jongeren dat hun kansen op de aanstaande banenmarkt moet verbeteren en informeert over de mogelijkheden daarin. Hiervoor hebben we vóóraf gesprekken gevoerd met de doelgroep om er achter te komen wat hen precies beweegt, interesseert en wat actueel is (Gagnam style – What’s app). Bij het maken van de originele film in 2012 hebben we ons laten leiden door een James-Bond-achting thema; wat op dat moment actueel was in de media.

Go4it is een banenmarkt verdeeld over 6 studierichtingen en wordt georganiseerd voor schoolgaande jeugd uit de laatste twee middelbare schooljaren en jongeren die zojuist al school verlaten hebben maar nog geen richting gekozen hebben. Go4it is een initiatief ontstaan vanuit de VOA, één van de grootste ondernemersverenigingen uit Nederland, gevestigd in Alphen aan den Rijn en kent vele sponsoren. Het gaat dan ook om het begeleiden van jongeren bij het maken juiste keuzes voor hun werkende toekomst.


In 2013 hebben wij een aanpassing op deze film gemaakt waardoor deze tegen lage productiekosten opnieuw in social media ingezet kon worden.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp