Global presentations TKH Security

Hierboven ziet u 2 x 10 seconden video still van de Global Presentation (inhoud niet vrijgegeven). Wilt u ook een presentatie vast laten leggen? Neem contact met ons op; we kunnen u meerdere voorbeelden tonen en maken graag een aanbieding voor u.

ONZE OPDRACHT Van Diemen PR benaderde ons voor het vastleggen van een tweetal presentaties voor een wereldwijd opererende organisatie. In maximaal 15 minuten presentatie-tijd wilde de CEO van TKH Security een company update met power-point-slides én een separate kerstgroet / nieuwjaarswens aan de eigen organisatie kunnen tonen. TKH Security kenden wij inmiddels uit de eerdere opdracht een ‘werken-bij video’ te maken; een product van Van Diemen PR.

ONZE UITVOERING Vanuit 2 camera standpunten hebben we de beide presentaties vastgelegd. In de montage zijn de powerpoint slides simultaan aan de tekst van de spreker getoond waarvan sommige beeldvullend voor betere leesbaarheid en dynamiek. De Engelstalige presentatie is vertaald naar Frans en Spaans waarbij van deze talen een ondertiteling is geplaatst. Uit praktische overwegingen zijn de presentaties in eigen huis opgenomen en binnen 1 week opgeleverd. De inhoud van deze presentatie kunnen wij u helaas niet tonen; deze is voorbehouden aan de interne organisatie.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp