Een gekke promo voor netwerkbijeenkomst InfoRegio

ONZE OPDRACHT We hebben een naam hoog te houden op het gebied van ludieke “filmpjes”. Kun je een simpele (want we hebben weinig tijd) maar gekke (dát wordt toch verwacht) promo maken voor de lancering van de eindejaarsuitgave van InfoRegio?

ONZE UITVOERING Natuurlijk kunnen we dat. Inderdaad weinig beschikbare tijd noopt tot een simpel verhaal. Het onderwerp “financiën in de regio” is weinig uitdagend. De term “slapend rijk worden” valt en dáár gaan we mee verder. De opdrachtgever is wel in voor een grap en heeft nog wel een Hugh Hefner (Playboy baas) ochtendjas. En zo ontstond in een uurtje deze aankondiging van de laatste netwerkbijeenkomst van dit zakenblad. En een oproep aan potentiële adverteerders. In ieder geval hadden wij zelf een leuke middag met al dat geïmproviseer.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp