Een Droomdag met Supercars

ONZE OPDRACHT Voor een -belangeloze- opdracht voor stichting Droomdag waren we op locatie bezig onze camera’s op te stellen toen we de Droomdag-familie letterlijk hoorden aankomen. Met de -belangeloze inzet van- supercars van stichting Drive for Life. De familie kwam rechtstreeks van een ander onderdeel van hun Droomdag.

ONZE UITVOERING De line-up met daarin een coole mat-roségouden Mercedes coupé, een zeer boos kijkende Chevrolet Camaro, een stoere Land Rover Defender en een brullende, fel matgroene US Ford Mustang wrongen zich het nauwe Delftse straatje binnen. Onze opdracht was een andere maar dan toch maar even filmen? Met een Cine-camera op een gimbal liepen we naar buiten. Dáár zagen we allereerst de blije gezichten van de familieleden die over de 4 auto’s verdeeld waren. Vermoedelijk onderweg ook al een keer van auto gewisseld. Soepeltjes -u kent de cameraman- bewogen we ons door de kleine ruimtes tussen de geparkeerde auto’s en deze roadrunners. Dankzij de hoge framerate van de camera konden we in de montage fraaie versnellingen en vertragingen toepassen dat het beeld extra dynamiek verleent. Even zoeken naar de juiste muziek en klaar. Een mooie herinnering voor de familie om op dit onderdeel van hun Droomdag terug te kijken.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp