internationale instructiefilm den hartog logistics

ONZE OPDRACHT Om in alle landen gelijke mate van instructie te kunnen bieden ontstond daardoor de behoefte aan een meertalige instructiefilm over het gebruik van valbescherming. In overleg met Den Hartogh hebben we gekozen voor een Engelstalige voice-over als basis en een ondertiteling in maar liefst 9 talen. Door alle opnames op een bestaande werklocatie te maken ontstaat bij de doelgroep snel herkenning uit de praktijk, wat de duidelijkheid ten goede komt. En zo beschikt beschikt Den Hartogh sinds 2011 over een internationale instructiefilm die op grote schaal wordt toegepast.

Met 30 vestigingen wereldwijd is Den Hartogh Logistics is een grote internationale speler als het gaat om vervoer over de weg van vloeibare chemicaliën. Het grote aantal chauffeurs dat het transport uitvoert kent een internationale samenstelling. Bij Den Hartogh wordt in ieder land van vestiging hard gewerkt aan de veiligheid van medewerkers.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp