demonstratie Nieuwste Laserclean machine

ONZE OPDRACHT ‘We hebben een nieuwe machine!’ Zo begon Martin de Wit van het 25-jarige Laserclean aan zijn verzoek tot de opname van een demonstratievideo. De producent van lasermachines verkoopt samen met zijn dealernetwerk niet alleen deze technisch hoogstaande machines, waarvan de ontwikkeling zich in de afgelopen jaren vooral toespitste op de drukkerij-industrie, maar voert met deze machines ook zélf onderhoud uit voor deze industrietak. Daarbij kreeg hij vaker de vraag naar een laser machine voor algemeen gebruik. Inmiddels heeft Laserclean deze General Purpose laser machine in zijn assortiment opgenomen en is er behoefte ontstaan aan demonstratiemateriaal op video.

ONZE UITVOERING Het ontwikkel-lab waar de meeste Laserclean machines ontwikkeld worden is ook de filmlocatie. En bekend terrein voor ons. Hier zijn eerdere grotere machines gefilmd voor instructiefilms. Het accent ligt deze keer méér op het resultaat van de behandeling en de hoeveelheid toepassingen; de machine zelf is zeer eenvoudig te bedienen. Onze aanwezigheid werd gelijk aangegrepen om een videoboodschap voor alle agenten -all-over-the-world- op te nemen. De autocue zorgt dan dat ook deze opnames vlot verlopen.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp