dit was een leuke opdracht!

ONZE OPDRACHT Freek Alewijn wilde een film voor op de website van zijn taxatiebedrijf. Wat wij gemaakt hebben is een virtuele kennismaking met dienst en werkwijze. En niet te vergeten met Alewijn zelf. Wij hebben een script geschreven waarin zowat alles wat er op zijn website ook te lezen is via een verhaallijn terug komt; een mooie klassieke auto en diens eigenaar mochten daarin natuurlijk niet ontbreken. Ter voorbereiding op de draaidag hebben we diverse locaties bezocht en een draaiboek opgesteld; hierdoor konden de opnames op één dag plaatsvinden. Om de herkenning door een nieuwe klant zo vlot mogelijk te maken hebben we de klant zelf de voice-over tekst laten inspreken. Deze tekst hebben we samen met de klant opgesteld en is in onze studio ingesproken.

ONZE OPDRACHTGEVER Jurgen Richter kende ik al veel jaren als collega in de Jaguar organisatie. Ik leerde hem kennen als een integere, betrokken en enthousiaste man, die zijn vak professioneel uitoefende. Ook kon je met hem goed afspraken maken. Jaren later, we hielden met enige regelmaat contact, ontmoette ik hem in een andere professie weer. Hij had van zijn reeds jarenlang uitgeoefende hobby en passie filmen, zijn nieuwe uitdaging en toekomst gemaakt onder de naam “Slateboard”. Ik vond dat heel leuk om te horen. Voor “Alewijn Taxaties” maakte hij een bedrijfsfilm, waar ik precies die elementen in terug vind die hem zo kenmerken, maar dan nu als producent van professionele en met passie gemaakte bedrijfsfilms en presentaties. Dank Jurgen!!

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp