Aftermovie voor "Welkom op Schiphol"

ONZE OPDRACHT Wil je voor onze jubileum bijeenkomst “Welkom op Schiphol” een aftermovie maken én een paar interviews bij de organisatoren afnemen?

ONZE UITVOERING Graag hadden we met een FPV-drone in het 42 meter hoge atrium van de locatie gevlogen: het spectaculaire Hilton Schiphol. Het was te proberen maar de beveiliging vond het helaas geen goed idee. Voor een sfeer-indruk van de bijeenkomst was de drone-actie niet noodzakelijk en voor de interviews al helemaal niet dus ging het voorbij. Wat niet voorbij ging is de mooie opkomst van meer dan 300 personen. Mooie input voor deze fraaie aftermovie.

  • Over onze portfolio
    In onze portfolio treft u per project een videofilm, een beschrijving van onze opdracht en informatie over of een testimonial van onze opdrachtgever aan. Ook treft u ònder de videofilms foto's aan die veelal zijn gemaakt tijdens de opnames. Helaas zijn -op verzoek van de klant- véél van de door ons gemaakte videofilms niet openbaar. Wilt u iets laten maken maar ziet u daarvan geen voorbeeld terug in ons portfolio, laat het ons aub weten.
× Whatsapp