Tientallen video’s voor Mercedes-Benz rijders

  • 13 mei 2020
1024 683 Slateboard

DEN HAAG We zitten middenin de opnames voor tientallen aflevervideo’s voor Nederlandse- en Luxemburgse klanten van de desbetreffende dealerorganisaties. Met 2 presentatoren nemen we in 2 talen in totaal 10 auto’s en 2 systemen op. De auto’s zijn de meest verkochte Mercedes-Benz modellen en de systemen bestaan uit navigatie, spraakbesturing, telefoon etc. Een prachtige service vanuit de dealerorganisatie die klanten straks in staat zal stellen uitgebreid kennis te maken met hun aanstaande of inmiddels ontvangen nieuwe auto. Afleveringen die in deze tijd plaatsvinden kunnen om evidente redenen niet gepaard gaan met de gebruikelijk uitleg. In totaal zijn 7 draaidagen van zo’n 12 uur per dag gepland. Een prachtige klus.

× Whatsapp