Bedrijfspromo voor Motor Centrum Rijen

  • 28 mei 2020
1024 683 Slateboard

RIJEN Motor Centrum Rijen heeft twee nieuwe motormerken aan zich weten te binden en heeft recent de zaak uitgebreid. Reden genoeg om een nieuwe voorstelronde op het internet te doen. En hoe kan dat beter dan met een korte promo. Een promo die gelijk gebruiksklaar is voor alle social media. Dus zijn we benaderd om dit te realiseren. Het contact was er al want vorig jaar hebben wij een contract voor de productie van meerdere korte videofilms met MCR afgesloten. Het filmplan was snel goedgekeurd en bereidwillige klanten gevonden; we maken een combinatie van korte one-liners afgewisseld met eveneens one-liners door klanten. Over hun ervaringen met MCR. Op dit moment hebben we de opnames net achter de rug en zijn nu al helemaal enthousiast. Leuke klanten gesproken, prachtige motoren gezien en wat een mooie uitbreiding van o.a. de showroom. Nu komt alles nog beter tot zijn recht. Zoals we ook met MCR hebben afgesproken: de levertijd is net als de lengte ven de promo: kort. Dus wij zeggen: Ready to Race!

× Whatsapp