Transport van een tender

  • 11 juni 2020
1024 683 Slateboard

VINKEVEEN Enthousiast geworden na het zien van de verkooppromo van de Boesch speedboot die we onlangs mochten fotograferen en filmen benaderde Bon Yachts ons met de vraag ons ook het aanstaande transport van hun net ruw-afgebouwde tot-nu-toe grootste tender boot te filmen. Deze zal op een dieplader getransporteerd worden naar een spuiter. De wens is een paar mooie drone opnames die wellicht in een later stadium uitgebreid gaan worden. Leuk! Het locatie onderzoek, want we zitten in de buurt van Schiphol, hebben we vandaag net afgerond en een veilige en geschikte plek buiten de no-fly-zone gevonden voor de lucht opnames. Het water aan weerszijden van de weg levert een lekker Hollands plaatje op. Nu nog een paar mooie Hollandse luchten op de draaidag en dan is het compleet. UPDATE: het ging allemaal volgens plan! Nét voordat het ging regenen hebben we in alle vroegte de juiste opname kunnen maken! Nu de rest nog.

× Whatsapp