Promo voor klassieke speedboot

  • 23 april 2020
1024 683 Slateboard

WOUBRUGGE Voor een klant waar we met enige regelmaat “echt” zakelijke dingen voor maken hebben we nu een speelse opdracht in uitvoering: een fotoserie voor de verkoop maken van een Boesch. Dat is een klassieke mahoniehouten speedboot die zo maar uit de jaren 60 zou kunnen komen. Dat klopt voor wat betreft het oorspronkelijke ontwerp maar deze “680 Costa Brava De Luxe” is geproduceerd in de jaren 90, voorzien moderne techniek en heeft recent een complete refit ondergaan. Het bedrijf bouwt normaal prachtige high-end dagzeilers maar kon de aantrekkingskracht van deze aandacht behoevende klassieker niet weerstaan. En omdat we er voor de fotoshoot toch waren hebben we gelijk ook maar een fraaie drone-video geschoten. Én eenmaal weer in de studio nog een poster met slogan. Dat laatste om aan te geven dat opdrachtgever Yagt hier heel even afwijkt van de gebruikelijke business. Wát een prachtboot.

× Whatsapp