Corona-presentatie door woningcorporatie

  • 20 april 2020
1024 683 Slateboard

ALPHEN AAN DEN RIJN Heel goed bedacht, vinden wij. Woningcorporatie Woonforte, dat zo’n 11.000 huizen onder zich heeft, wil haar belofte aan de bewoners en betrokkenen van het “Rode Dorp” gestand doen. De grote informatiebijeenkomst van april kan door de huidige Corona situatie natuurlijk geen doorgang vinden maar er is wél veel te vertellen en de sprekers waren opgelijnd. Woonforte kwam met het idee de sprekers zelf thuis filmpjes te laten opnemen en benaderde ons om die samen met de nodige foto’s en artist impressions tot 2 videopresentaties te monteren. Die zijn natuurlijk prima te delen. Heel veilig én informatief. We hebben een instructie geschreven en een video gemaakt ‘hoe het filmen aan te pakken’ zodat de kwaliteit het hoogst haalbare niveau zal bereiken. Vol verwachting klopt ons hart……

× Whatsapp