Museumroute in de maak

  • 3 mei 2019
1024 576 Slateboard

Deze week hebben we bij een kop koffie (+) de details besproken van een project dat al een tijdje op stapel staat: een wandeling van het museumschip ‘SCH-236 Noordster’ naar ‘Muzee’, beiden in Scheveningen. In prachtige vissers klederdracht welteverstaan. Dat laatste wordt verzorgd door de ‘Vrienden Muzee Scheveningen’.

Via de videofilm willen we bezoekers van het museum interesseren voor een bezoek aan het schip en andersom. De wandelroute die we zullen filmen en zo’n 20 minuten in beslag neemt, voert langs diverse interessante punten zoals het VisserNamenMonument aan de boulevard en de prachtige Oude Kerk in Oud Scheveningen. Maar ook een authentiek café en dito bakker zullen in de videofilm opgenomen worden. Voor de kleintjes onder de wandelaars laten we ook zien dat er in de buurt van Muzee een leuke stadsboerderij is met levende have. Kortom: voor iedereen wat wils.

De opnames zijn gepland in de eerste helft van juni 2019. 

× Whatsapp