Preview museumroute Scheveningen goedgekeurd

  • 19 juni 2019
1024 576 Slateboard

Deze week hebben we weer enkele buitenbeelden, snijbeelden in dit geval, geschoten voor de Museumroute tussen twee musea in Scheveningen. Plaatjes van zonnig Scheveningen dus, met de pier en badgasten. Ook in de Eerste Binnenhaven hebben we weer opnames gemaakt, o.a. van deze machtige Scheveningse hektrawler SCH-6 Alida. Op een later moment komen we weer terug en dan ’s ochtend heel vroeg (tussen 03:00 en 04:00 uur) om het binnenlopen en lossen van de vissersboten te filmen. Al met al een mooie productie. En met dit mooie weer is het goed toeven in Scheveningen! Met deze laatste beelden erbij konden we nu ook de preview aan onze opdrachtgever tonen. Deze was zeer tevreden met het resultaat: de combinatie van beelden, tekst in de voice-over en de montage. Jammer dat het nu nog een jaar zal duren voordat de film ingezet kan worden en ook openbaar gemaakt kan worden. Pas dan zal de restauratie van het museumschip en een belangrijk onderdeel, dat hiermee verband houdt, in Muzee klaar zijn. E.e.a. wordt uiteraard weer vervolgd.

× Whatsapp