Drone opnames op de warmste dag van het jaar.

  • 26 juni 2019
1024 576 Slateboard

Je moet er maar op komen: drone opnames maken- op wat zou worden tot zover de warmste dag van het jaar- in……. Warmenhuizen. Nou, het had weinig met ongelukkig kiezen te maken maar zoveel meer met toeval. De afspraak was al maanden van tevoren gepland. Onze opdrachtgever, Freco Huis uit Schagen, bouwt houtskelet woningen en wil graag voor hun nieuwe website (vanaf augustus) een serie video’s van hun gerealiseerde woningen. Een serie met video’s tot 90 seconden die de grote variatie in stijlen laat zien. En dan vanuit een ongebruikelijk standpunt: tussen de 2 en 3 meter hoogte. Met mooie tracks róndom de huizen zodat deze vanuit alle hoeken goed zichtbaar worden. Een ideale klus voor de kleine drone. En als we er toch zijn graag een overzichtsbeeld zodat je goed ziet hoe het huis ligt in het dorp. Oh ja, dan graag ook nog een opname recht van boven zodat de aparte dakconstructie getoond kan worden. De klant vraagt en wij draaien.

× Whatsapp