MeerBusiness 20 jarig jubileum

  • 1 maart 2024
1024 768 Slateboard

EEN MIJLPAAL BEHAALD

Een Commissaris van de Koning en een Burgemeester voor de camera, dan is er wat aan de hand. Toen MeerBusiness oprichter René Jansen 20 jaar geleden met het inmiddels vermaarde businessclub concept kwam kon niemand vermoeden dat het zo’n succes zou worden. De start vond plaats in Haarlemmermeer en breidde zich als snel uit tot meerdere regio’s. Er waren wel netwerkclubs als Rotary en Lions maar een zakelijk netwerk dat op actieve wijze de relaties tussen bestuurders van ondernemingen onderling én met de lokale politiek entameerde was er simpelweg nog niet. Inmiddels drijft Rene’s dochter Willemijn MeerBusiness Haarlemmermeer & Schiphol, dáár waar het allemaal begon. Dat de relatie met “de politiek” goed is blijkt wel uit het feit dat wij zowel de Commissaris van de Koning van Noord-Holland als de Burgemeester van Haarlemmermeer voor de camera krijgen om een beschouwing op dit zakelijk netwerk te geven. Op 21 maart is de release van de jubileumvideo waarin we veel archiefbeeld kunnen laten zien. 

× Whatsapp